YksityisVALMENNUS


Äänikävelyt ovat rentouttava, rauhoittava tapa tutustua ja vahvistaa omaa ääntä ja olemista luonnon keskellä asiantuntijan ohjauksessa. 90min yksityinen äänikävely luonnon rauhassa sisältää tarpeen ja toiveen mukaan kevyitä liikkeitä, hengittelyjä, hyräilyä ja aistiharjoituksia. Tapaamme Meikon, Porkkalan, Linlon tai Nuuksion ulkoilualueella, varauksen yhteydessä voit valita myös kuljetuksen Huvilakadulta Helsingistä tai noudon lähimmältä juna-asemalta. Nyt äänikävelyjä myös Espoon Myllyjärvellä.

Laulutunnit sopivat kaikenlaiseen laulun ja puheäänenkäytön harjoittamiseen olitpa sitten harrastaja, vanhaa harrastusta virittelevä, aloittelija tai ammattilainen. Saat asiantuntevaa ohjausta jazz- ja näyttämömusiikissa, ilmaisussa ja improvisaatiossa, mutta voit myös keskittyä muihin tyylilajeihin kiinnostuksesi mukaan.


Pankki- ja luottokorttien lisäksi meillä käyvät paikan päällä maksutapoina mm. Smartum,  ePassi ja lasku. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.


Laulustartti
Quantity:
Tilaa

Sai olla oma itsensä, yhdessä muiden kanssa.
 

Luovan äänenkäytön koulutus on kestävän äänenkäytön ohjausta, joka opastaa sinua pitämään huolta äänestäsi, tukee äänesi ja ilmaisusi kehitystä, ylläpitää elinvoimaa ja hyvää oloa ja vastaa tämän hetken tarpeisiisi vahingoittamatta tulevaisuuden voimavarojasi.

Sannin huipussa ohjauksessa ujo arkkitehtikin uskaltautui laulamaan ääneen ryhmän keskellä.
— Inkku