yksityistunnit

LuontoLaulu

RENTOUDU, SYVENNÄ JA KEHITÄ TAITOJASI

INSPIROIDU LUONNOSTA JA ÄÄNESTÄ

Laulutunnit sopivat kaikille, jotka haluavat rentoutua ja inspiroitua äänen ja ilmaisun parissa positiivisessa ilmapiirissä, ilon ja kokemuksellisen tekemisen kautta. Voit käydä yhdellä tunnilla silloin tällöin tai valita edullisemman useamman tunnin tuntipaketin. Yleisimpien pankki- ja luottokorttien lisäksi meillä käyvät paikan päällä maksutapoina mm. Smartum, Tyky+, ePassi ja lasku, netistä ostettuna myös osamaksu. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Lämpimästi tervetuloa mukaan, olitpa sitten harrastaja, vanhaa harrastusta virittelevä, aloittelija kuin ammattilainenkin!


Nuuksio

SoundByNature Nuuksio, Naruportintie 68, Espoo

SoundByNature Oy:n toimitilat Nuuksiossa sijaitsevat Sinisessä Huvilassa Hotelli Nuuksion pihapiirissä. Järvi liplattaa ikkunan takana ja kansallispuiston reiteille pääset suoraan pihalta. Liikenneyhteydet tänne luonnon keskelle ovat mitä parhaimmat, bussipysäkki ja parkkipaikat pihalla, ajomatka Helsingistä n. 30min. Jos päätät tulla fillarilla löytyy meiltä järven lisäksi suihku virkistäytymiseen.

Voit yhdistää valmennuksiin retkeilyä, ulkoilua ja muita aktiviteetteja. Ravintola Nuuksion Tupa löytyy pihapiiristä, katso aukioloajat täältä.

Teemme yhteistyötä Hotelli Nuuksion kanssa, hotellin modernit tilat ja palvelut ovat asiakkaidemme varattavissa, samoin hotellissa järjestettäviin tilaisuuksiin voit liittää SoundByNature Oy:n ohjelman.

Olemme Metsähallituksen virallinen yhteistyökumppani Nuuksion kansallispuistossa.

Ajo-ohje

Helsingin suunnasta: nouse Turun moottoritieltä liittymästä (NUUKSIO, NUPURI, ÄMMÄSSUO) Nupurintielle (ns. vanhalle Turuntielle) ja jatka oikealle Veikkolan suuntaan. Nupurintieltä opastus Hotelli Nuuksioon.

Turun suunnasta: nouse Turun moottoritieltä liittymästä (VEIKKOLA) jatka Veikkolan liikenneympyrästä BEMBÖLEN suuntaan Nupurintielle (ns. vanhalle Turuntielle ja Helsingin suuntaan). Nupurintieltä opastus Hotelli Nuuksioon.

Huom. Navigaattorissa paikkakunta on Kirkkonummi.

Pysäköi ensimmäiselle, oikealla sijaitsevalle pysäköintialueelle, Sininen Huvila sijaitsee parkkiksesta hieman eteenpäin, oikealla rannan puolella. Sähköautoilijoille omat latauspisteet.

Junalla ja Bussilla Nuuksioon

Jos olet tulossa Helsingin suunnasta tule ensin junalla Leppävaaraan (junia 10min välein, matka-aika 10-15min) ja jatka Leppävaaran asemalta laiturista 15 Siikarantaan. Huom! ainoastaan linjat 238T ja 238KT tulevat perille asti. Jää pois päätepysäkillä ja kävele navettarakennuksen ohi järveä kohti. Sininen Huvila sijaitsee rannassa n. 50min pysäkiltä. Helsingistä tulijat tarvitsevat matkalle Seutu 3 - lipun.

Voit tulla myös linjoilla 238 ja 238K Siikajärvelle Siikaniemen päätepysäkille ja kävellä tunnelmallista Siikajärvenrantaa 1,8km Siniseen huvilaan. Helsingistä tulijoille tällöin normaali seutulippu ja espoolaisille Espoon sisäinen lippu.

 

Laaksolahti

SoundByNature Laaksolahti, Pitkäjärventie 33, Espoo

Laaksolahden tunnit pidetään kotistudiollamme. Bussipysäkki Laaksolahdenranta löytyy talon edestä, autolla tulijoille on parkkeerausmahdollisuus tien toisella puolella Laaksolahden urheilupuiston parkkipaikalla.