YksityisVALMENNUS

Laulutunnit sopivat kaikenlaiseen laulun ja puheäänenkäytön harjoittamiseen olitpa sitten harrastaja, vanhaa harrastusta virittelevä, aloittelija tai ammattilainen. Saat meiltä asiantuntevaa ohjausta jazz- ja näyttämömusiikissa, ilmaisussa ja improvisaatiossa, mutta voit myös keskittyä muihin tyylilajeihin kiinnostuksesi mukaan. Suosittuja ovat olleet mikrofoniworkshopit, joita voit varata itsellesi tai ryhmällesi (varaa ajaksi 90min). 

Laulustartti
200.00
Quantity:
Tilaa

Äänikävelyt ovat rentouttava, rauhoittava tapa tutustua ja vahvistaa omaa ääntä ja olemista luonnon keskellä asiantuntijan ohjauksessa. 90min yksityinen äänikävely luonnon rauhassa sisältää tarpeen ja toiveen mukaan kevyitä liikkeitä, hengittelyjä, hyräilyä ja aistiharjoituksia. Tapaamme Meikon, Porkkalan, Linlon tai Nuuksion ulkoilualueella, halutessa nouto lähimmältä juna-asemalta. Nyt äänikävelyjä myös Espoon Myllyjärvellä.


Pankki- ja luottokorttien lisäksi meillä käyvät paikan päällä maksutapoina mm. Smartum,  ePassi ja lasku. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.


Varauskalenteri

Sannin huipussa ohjauksessa ujo arkkitehtikin uskaltautui laulamaan ääneen ryhmän keskellä.
— Inkku

Luovan äänenkäytön koulutus on kestävän äänenkäytön ohjausta, joka opastaa sinua pitämään huolta äänestäsi, tukee äänesi ja ilmaisusi kehitystä, ylläpitää elinvoimaa ja hyvää oloa ja vastaa tämän hetken tarpeisiisi vahingoittamatta tulevaisuuden voimavarojasi.


Sai olla oma itsensä, yhdessä muiden kanssa.