Luonnon Aika - kirja kannustaa löytämään ja vahvistamaan vanhan, jo olemassa olevan suhteemme luontoon ja ottamaan sen mukaan osaksi arkista hyvinvointia.

Luonto on merkittävä tekijä ihmisen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Luonnonympäristössä liikkuminen ja oleskelu vähentävät tutkitusti stressiä ja jännitystä. Ja vaikutus tehostuu, kun luonnossa tehdään yksinkertaisia harjoituksia mielen hallintaa, äänenkäyttöä ja vaikkapa esiintymistä ajatellen. 

 
 
 

Hyvinvoinnin ja itsensä kehittämisen parhaita vinkkejä satelee nyt joka puolelta, mutta moni kokee silti irrallisuutta. Ovatko hyvää tarkoittavat neuvot maksimaalisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi sittenkin kahleet onnen tiellä?

Sanni Orasmaan teos Luonnon aika lähestyy mielenrauhaa metodien ja appsien sijaan monipuolisen luontosuhteen avulla. Voisiko mielenrauha, stressittömyys ja elinvoima olla hyppysissämme, jos osaisimme pysähtyä luonnossa?

Luonnon aika kokoaa Orasmaan luomat harjoitteet vaikuttavaan luontosuhteeseen. Metsähyräilyt ja äänikävelyt ovat herkullisia keksintöjä nauttia luonnosta ja pitää hauskaa yksin tai yhdessä. Tällaiseen huippuretriittiin on jokaisella suomalaisella pääsy – ei siis ole ihme, että Kiinasta asti matkustetaan Orasmaan ohjaamille luontolaulutunneille.

Orasmaan yli kahdenkymmenen vuoden kokemus laulunopettajana ja jazzlaulajana Nuuksiosta Itävaltaan ja New Yorkiin asti kaikuu kirjan sivuilta. Jazz on perimältään suurta improvisaatiota ja nautintoa – aivan kuten monipuolinen luontosuhdekin voi olla.  


Sanni Orasmaa & Metsäkustannus Oy 2018
ISBN 978-952-338-043-1

 


Arvostelukappaleet:

arvostelukappale@metsakustannus.fi


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Metsäkustannus Oy│Kustannuspäällikkö │Tuomas Kares │ +358 50 595 811 │ tuomas.kares@metsakustannus.fi


Kirjailijavierailut ja luennot:

SoundByNature Oy│Sanni Orasmaa │ +358 44 513 8321 │ sanni@soundbynature.com
 


Luonnon aika - Rentouttavia hetkiä luonnossa
Quick View
Luonnon aika - Rentouttavia hetkiä luonnossa
32.00
Quantity:
Lisää ostoskoriin