luontoa ääneen ja ilmaisuun

Luonto Voimavarana

 

Luontoa ääneen ja ilmaisuun - työpaja johdattaa kehon kieleen, äänen voimavaroihin ja kehon ja äänen viestintään. Koulutus kokoaa yhteen viimeisintä tietoa ja rautaisen käytännön kokemuksen äänen ja vuorovaikutuksen harjoittamisesta.

lumilaulu.jpg

VAHVA SELKÄ, 

AVARA KATSE. 

REVONTULTEN LEIKKI SYDÄMESSÄ

luontolaulu.fi

Pysaähtyminen ja aistiminen on helpompaa luonnon äärellä. Läsnäolon harjoittaminen mm. lisää tyytyväisyyden tunnetta, parantaa stressinsietokykyä, vapauttaa luovuutta ja lisää keskittymiskykyä. Rentouttava, inspiroiva työpaja luonnon ja mielen yhteistyöstä herättelee aisteja ja tuo luontoa päivittäisiin vuorovaikutustilanteisiin.

Aiheet: Ääni ja keho, hengitys, ääniharjoitukset, ilmaisu, läsnäolo, äänenhuolto, esiintymisjännitys

Kesto: 1-3h


SoundByNature Oy yhdistää luovan äänenkäytön, improvisaation ja luontokokemukset elämykselliseksi kokonaisuudeksi. Näissä tilaisuuksissa avataan aistit, liikutetaan kehoa ja mieltä, nautitaan, opitaan ja inspiroidutaan yhteisestä tekemisestä. Kouluttaja Sanni Orasmaa on luonnosta ammentava kansainvälisesti työskentelevä jazzlaulaja, pedagogi, Green Care - ohjaaja ja motivaatiokouluttaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus äänenkäytön ja esiintymisen valmennuksesta.