Luonnon aika - kirja nyt kaupoissa!

Kiehtova ja hienosti kirjoitettu teos.
— Lukijalta

Sanni Orasmaan kirja kannustaa löytämään ja vahvistamaan vanhan, jo olemassa olevan suhteemme luontoon ja ottamaan sen mukaan osaksi arkista hyvinvointia.

Luonto edistää ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia korvaamattomalla tavalla. Ympäristössä liikkuminen ja oleskelu vähentävät tutkitusti stressiä ja jännitystä. Vaikutus tehostuu, kun luonnossa tehdään yksinkertaisia harjoituksia mielenrauhaa, rentoutusta ja vaikkapa äänen käyttöä tai esiintymistä ajatellen.

Reitti itseen kulkee luonnon kautta.
— luonnonaika.fi

Luonnon aika opastaa, kuinka jokainen voi hyödyntää luonnon vaikutusta stressin hallinnassa ja jännityksen poistamisessa.  Kyseessä on tietokirja luontoharjoitteineen ja laajoine lähdeluetteloineen, mutta se sisältää myös tarinoita ja upeita luontokuvia joiden parissa aika katoaa. Teos, joka herättää aistit oman luontosuhteen vahvistamiselle tai eheyttämiselle.

Olen moneen kertaan ihmetellyt miten oivaltavia näkemyksiä olet löytänyt yksinkertaisista asioista.
— Lukijalta

– Olen etsinyt vastauksia sekä olemassa olevista tutkimuksista että omista ja lähipiirini kokemuksista. Kirja on henkilökohtainen tutkimusmatka ja havaintojen kirjo, matkalla löydettyjen ja kehitettyjen harjoitusten temmellyskenttä sekä kunnianosoitus luonnolle ja luonnosta kumpuavalle äänelle, kertoo Orasmaa.

Hieno kirja, toimii myös selailuteoksena upeine kuvineen! Sopii todella hyvin myös lahjakirjaksi!
— Lukijalta