Pohjoisen kesä │ Summer in the Arctics

Kesäjutut │ Summer Notes

luontolaulu_joki.jpeg
Tuntuu kuin täällä kaikki olisi viety äärimmäisyyksiin. Helteet, sateet, ukkoset, kosket, suot, itselleni rakkaat mäntykankaat... On hienoa olla ja elää syvällä luonnon seassa. Kaiken keskellä. Ruokkia aamulla ensimmäiseksi kuukkelit. Uida kirkkaassa ja aina yhtä raikastavassa tunturijoessa... Pohtia, mistä ne kotkat aamulla ilmestyivät tai kuinka kylmät väreet nousivat iholle, kun pöllöt lensivät äänettömästi keskiyön aurinkoa vasten aivan edestämme ikivanhaan käppyräiseen keloon istumaan.
— Ola Kukkasniemi, kirjasta Luonnon aika (Sanni Orasmaa ja Metsäkustannus 2018)

River Morning Meditation.

I could sit there for hours, listening, watching, following, being.

Blue skies, clear water, soothing sounds.