Lämmöllä alkavaan kauteen!

Ihanista ihanin kesä takana, aurinkoa ja energian latausta, sydämellisiä kohtaamisia ja uusia tuttavuuksia, joista on hyvä ammentaa tulevaan kauteen.

Yksityisvalmennukset pyörähtävät käyntiin tällä viikolla, tarjolla on tunteja Laaksolahdessa sekä uutena yksityisiä äänikävelyitä pääkaupunkiseudun upeassa luonnossa. 

Laulutunnit voit varata täältä.

Laulustartti
200.00

Kolmen kerran tuntipaketti (3x60min), jolla pääset nauttimaan laulamisesta omaan tahtiin, omassa rauhassa. Saat paketin ostettuasi sähköpostitse koodin, jolla voit varata tunnit suoraan kalenteristamme kun sinulle sopii. Voi käyttää tunnit joko äänikävelyillä tai studiollamme. Uusille asiakkaille.

Quantity:
Tilaa

 

Oma äänikävely

Äänikävelyt ovat rentouttava, rauhoittava tapa tutustua ja vahvistaa omaa ääntä ja olemista luonnon keskellä asiantuntijan ohjauksessa. 90min äänikävely luonnon rauhassa sisältää tarpeen ja toiveen mukaan kevyitä liikkeitä, hengittelyjä, hyräilyä ja aistiharjoituksia. Tapaamme Meikon, Porkkalan, Linlon tai Nuuksion ulkoilualueella, halutessa nouto lähimmältä juna-asemalta. Nyt äänikävelyjä myös Espoon Myllyjärvellä.

Äänikävelyt voit varata täältä.

 

Henkilökohtainen luontolähtöinen esiintymisvalmennus yhdistää äänikävelyt ja laulutunnit

Kaipaatko omaa rauhaa ja aikaa itsellesi? Haluatko henkilökohtaista tukea ja myötäeloa, joka vastaa juuri sinun haasteeseesi? Vahvistaa omaa ääntäsi jyräämättä, oppia luottamaan läsnäolon ja ilmaisun voimaasi ja silti tuntea olevasi oma itsesi.

Luontolähtöisessä valmennuksessa johdatan sinut hellävaraisen määrätietoisesti oman luovuutesi ja ilmaisusi äärelle. Työskentelemme sisätiloissa ja ulkona luonnossa, opimme laajentamaan läsnäolon kehää ja tarttumaan hetkessä erilaisiin ilmaisun keinoihin. Luovan äänenkäytön työskentely on kestävän äänenkäytön koulutusta, joka vastaa tämän hetken tarpeisiisi vahingoittamatta tulevaisuuden resurssejasi.

Laulutunti & Äänikävely Combo (5 kertaa)
560.00

Iloa ja oppia luonnosta ja laulamisesta henkilökohtaisessa valmennuksessa.

Esimerkki ohjelmasta:

  • Ensimmäinen tapaaminen: sisällä (Huvilakatu 60min)

  • Toinen ja kolmas tapaaminen: ulkona (Kaivopuisto, Pihlajasaari, Espoon Myllyjärvi tai muu luontokohde lähelläsi 90min)

  • Neljäs tapaaminen: sisällä (Huvilakatu 60min)

  • Viides tapaaminen: ulkona (Meikon luonnonsuojelualue tai muu luontokohde lähelläsi 120min)

  • Tapaamisten välillä saat halutessasi tukea sähköpostin, whatsappin tai nettipuhelun välityksellä.

Valmennus sopii yhtä hyvin äänityöntekijöille, ammatikseen esiintyville kuin kasvatusalan työntekijöille sekä kuntoutus- ja terapiatyötä tekeville. Omaksi iloksi ja osaamisen täydennykseksi. Tapaamiset sovitaan aina yhteisesti.

Quantity:
Tilaa