Johdatus Luontolauluun

luontolaulu_kavelija.jpeg
luontolaulu_kavelija.jpeg

Johdatus Luontolauluun

25.00

Uusia työkaluja ohjaustyöhön. Tämä Luontolaulun johdatuspäivä on tarkoitettu erityisesti opettajille, ohjaajille ja kuntoutus- sekä hoivatyöläisille. Varausmaksu 25€ veloitetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loput kurssisummasta voi maksaa paikan päällä yleisimmillä pankki- ja luottokortilla tai laskulla.

Quantity:
Ilmoittaudu mukaan

Luontolaulu yhdistää luonnon, äänen ja kehon hyvinvoinnin ja ilmaisun menetelmäksi, joka pitää sisällään luonnossa ja sisällä tehtäviä ääniharjoitteita (mm. hyräilyt, voimaäänet, kutsut), rentoutusharjoitteita sekä laulua ja laulun tekoa (vrt. omat kehtolaulut). Tämän kurssipäivän aikana tutkimme kuinka oma ääni, kokonaisvaltaisen luontosuhde ja luonnon akustiikka voivat olla tukena ohjaustyössä.

Kurssi ei vaadi aiempaa musiikillista koulutusta tai kokemusta äänen harjoittamisesta.

“Iloa ja hyvää oloa itselle ja sitä kautta myös muille. 

KURSSIPÄIVÄ

I OSA │ Luontolaulun kolme elementtiä

Virittäytyminen tuo meidät lähemmäs luontokokemusta, rentouttaa ja auttaa keskittymään.

Hyräilyt ovat kehon ja mielen hoivaa hiljaisten äänien ja melodioiden kautta.

Kutsut ovat voimauttavaa sisäisen äänen esiin houkuttelua äänen, äänensävyjen ja metsän tarjoaman luonnon akustiikan avulla.

II OSA │ Luontolaulu käytännössä

Luovan äänenkäytön, improvisaation ja luonnon voimavarojen hyödyntäminen ohjaustyössä.

Kurssipäivän aikana tarjoillaan kevyt salaattilounas ja kahvi/tee. Kerro mahdollisista ruokarajoitteista ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoja-kohdassa.

Poikkeamme ilmojen salliessa myös ulkona. Varaa mukaan ulkoilujalkineet ja säähän sopiva asu.

“Uusia tapoja kuunnella itseä ja luontoa.

Luontolaulun kursseilla herätellään hiljaisten hetkien herkkyyttä ja opitaan uusia tapoja kuunnella sekä itseä että luontoa. Luonto antaa tilaa olla ja kokeilla omia rajoja ja johdattaa löytämään uusia reittejä ääni- ja tunneilmaisuun. Luonnosta haltioituminen voi opettaa nauttimaan yhteydestä ympäristöön ja viemään huomiota pois omasta suorituksesta, katsomaan itsensä ulkopuolelle. Spontaanisuus ja ilmaisukyky vahvistuvat. Luontolaulu kutsuukin improvisoimaan, toimimaan hetkessä ilman ennalta tehtyä suunnitelmaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kurssin minimiosallistujamäärä on 2 ja maksimi 10.

Kurssipäivän hinta 75€ sisältää tarjoilut. Vahvista paikkasi maksamalla henkilökohtainen varausmaksu 25€, loput kurssimaksusta voit maksaa paikan päällä tai kurssin jälkeen laskulla. Jos työnantajasi maksaa kurssin, voit pyytää laskun koko kurssihinnalle osoitteesta info@soundbynature.com. Huom! Osallistujan mahdollisen peruutuksen yhteydessä varausmaksua ei palauteta.