Joululaulukurssi Träskändan kartanon Piparkakkutalossa

luontolaulu_oksa.jpg
luontolaulu_oksa.jpg

Joululaulukurssi Träskändan kartanon Piparkakkutalossa

65.00

Uusia ja vanhoja joululauluja yhdessä ja halutessasi myös yksin. Joululaulukurssi tarjoaa hyvää oloa niin luonnolle, äänelle kuin kehollekin. Varausmaksu 65€ veloitetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loput kurssisummasta voi maksaa paikan päällä yleisimmillä pankki- ja luottokortilla tai laskulla.

Quantity:
Ilmoittaudu mukaan

Mikä olisi ihanampi paikka Joululaulukurssille kuin Piparkakkutalo! Kuusen tuoksua, villasukkia, lämmintä yhteiseloa, laulun iloa... Joululaulukurssi tarjoaa hyvää oloa niin luonnolle, äänelle kuin kehollekin. Ympärillä Träskändan upea luonto, sisällä tuikkivat kynttilät. 30min Helsingin keskustasta, helpon bussimatkan päässä, autoilijoille ilmainen pysäköinti.

KURSSIN AIKATAULU

La 24.11. Klo 14-17:30

La 1.12. Klo 14-17:30

Su 2.12. Klo 15-17:30

Su 2.12. Konsertti klo 18

Kaikkiin joululaulukursseihin sisältyy Luontolaulun joululaulukirja!

Kahvit, teet ja tossut talon puolesta.

Kurssin hinta 145€, saman perheen kahdelle samassa taloudessa asuvalle jäsenelle yhteishinta 220€. Kahden kaveruksen tai vaikka äidin ja tyttären ystävähinta 250€. Vahvista paikkasi maksamalla henkilökohtainen varausmaksu 65€, loput kurssisummasta voit maksaa paikan päällä tai kurssin jälkeen laskulla. Huom! Osallistumisen peruuntuessa varausmaksua ei palauteta.

Kurssin minimiosallistujamäärä on 3 ja maksimi 8.