Laulutunti & Äänikävely Combo (5 kertaa)

iStock-832186516_medium.jpg
iStock-832186516_medium.jpg

Laulutunti & Äänikävely Combo (5 kertaa)

560.00

Iloa ja oppia luonnosta ja laulamisesta henkilökohtaisessa valmennuksessa.

Esimerkki ohjelmasta:

  • Ensimmäinen tapaaminen: sisällä (Huvilakatu 60min)

  • Toinen ja kolmas tapaaminen: ulkona (Kaivopuisto, Pihlajasaari, Espoon Myllyjärvi tai muu luontokohde lähelläsi 90min)

  • Neljäs tapaaminen: sisällä (Huvilakatu 60min)

  • Viides tapaaminen: ulkona (Meikon luonnonsuojelualue tai muu luontokohde lähelläsi 120min)

  • Tapaamisten välillä saat halutessasi tukea sähköpostin, whatsappin tai nettipuhelun välityksellä.

Valmennus sopii yhtä hyvin äänityöntekijöille, ammatikseen esiintyville kuin kasvatusalan työntekijöille sekä kuntoutus- ja terapiatyötä tekeville. Omaksi iloksi ja osaamisen täydennykseksi. Tapaamiset sovitaan aina yhteisesti.

Quantity:
Tilaa

Tulin juuri koiran kanssa metsästä ja taas siellä alkoi laululattaa 😀. En ole kovasti itsekseenlaulavaa-tyyppiä. Kuitenkin kahden Sannin ohjaaman metsälaulukerran jälkeen olen tuntenut metsässä, että ääneni haluaa tulla ulos. Hyräily ja lallattelu metsässä rauhoittaa. Sen jälkeen on rentoutunut olo.

Kaipaatko omaa rauhaa ja aikaa itsellesi? Haluatko henkilökohtaista tukea ja olemisen iloa, jotka vastaavat juuri sinun haasteitasi? Vahvistaa omaa ääntäsi jyräämättä, oppia luottamaan läsnäolon ja ilmaisun voimaasi ja silti tuntea olevasi oma itsesi.

Luontolähtöisessä valmennuksessa johdatan sinut hellävaraisen määrätietoisesti oman luovuutesi ja ilmaisusi äärelle. Työskentelemme sisätiloissa ja ulkona luonnossa, opimme laajentamaan läsnäolon kehää ja tarttumaan hetkessä erilaisiin ilmaisun keinoihin. Luovan äänen työskentely on kestävän äänenkäytön koulutusta, joka vastaa tämän hetken tarpeisiisi vahingoittamatta tulevaisuuden resurssejasi.