Nature in Jazz - Jazzlaulun kurssi

iStock-837498000_high.jpg
iStock-837498000_high.jpg

Nature in Jazz - Jazzlaulun kurssi

25.00

Kurssi jazzlaulusta kiinnostuneille. Varausmaksu 25€ veloitetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loput kurssisummasta voi maksaa paikan päällä yleisimmillä pankki- ja luottokortilla tai laskulla.

Quantity:
Ilmoittaudu mukaan

Jazzlaulun pohjana on kautta aikain ollut originaalisuus, oman äänen löytäminen ja vahvistaminen ja toisaalta yhteisen kielen löytäminen toisten muusikoiden kanssa.

Nature in Jazz - kurssilla sukelletaan improvisaation ja jazzlaulun maailmaan luovan äänenkäytön ja rytmiikan pohjalta. Tunnustelemme kehon impulsseja, opimme luottamaan sisäiseen pulssiin ja soveltamaan sitä eri tempoisiin kappaleisiin. Löydämme tyylin ja tulkinnan hyödyntämällä omia sisäisiä lähtökohtiamme ja resurssejamme. Saat työkaluja rentouttaa ja vahvistaa ilmaisuasi kuitenkaan jyräämättä muita.

Tälle kurssille ota mukaan kaksi vapaavalintaista kappaletta kahtena nuottikopiona. Mieluiten omassa, sinulle sopivassa sävellajissa. Inspiraatioksi voit vilkaista jazzstandardien listaa jazzstandards.com sivustolla.

Kurssin hinta 45€ sisältää kahvin/teen. Vahvista paikkasi maksamalla henkilökohtainen varausmaksu 25€, loput kurssisummasta voit maksaa paikan päällä kortilla tai kurssin jälkeen laskulla. Huom! Osallistumisen peruuntuessa varausmaksua ei palauteta.