Sisältö

Luontolaulun kurssilla syvennytään luonnon, äänen ja musiikin yhteyteen ennen ja nyt. 

Luontolaulu suo laulajalleen lepohetken ja kanavan purkaa ajatuksiaan, huoliaan ja toiveitaan arjen keskellä. Luonnollisen äänenkäytön harjoitteet rentouttavat ja inspiroivat. Tutustumme luonnon akustiikkaan, kurkistamme historialliseen taustaan, teemme rentouttavia ja syventäviä harjoituksia, laulamme, keskustelemme ja inspiroidumme luonnosta ja musiikista.

Kurssit yhdistävät luonnon, äänen ja kehon hyvinvoinnin ja ilmaisun menetelmäksi, joka pitää sisällään luonnossa ja sisällä tehtäviä ääniharjoitteita, rentoutusharjoitteita sekä laulua ja laulun tekoa. Opit hyödyntämään luovan äänenkäytön ja luonnon voimavaroja ja saat työkaluja päivittäisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Kursseilla tutustutaan Luontolaulun kolmeen elementtiin:

  • Virittäytyminen tuo meidät lähemmäs luontokokemusta, rentouttaa ja auttaa keskittymään.

  • Hyräilyt ovat kehon ja mielen hoivaa hiljaisten äänien ja melodioiden kautta.

  • Kutsut ovat voimauttavaa sisäisen äänen esiin houkuttelua äänen, äänensävyjen ja metsän tarjoaman luonnon akustiikan avulla.

Sään salliessa käymme myös ulkona, varaa mukaan rento, kiristämätön asu ja ulkoilukamppeet.

 

Kenelle

Meillä kaikilla on ääni, keho joka soi. Luontolaulu sopii kenelle vain rauhoittumisen ja keskittymisen tueksi, omaksi iloksi, kurssin osaksi, kouluryhmille, virkistyspäiviin, matkailijaryhmille. Luontolaulu ei vaadi aiempaa musiikillista kokemusta.

 

Tulevia Luontolaulu®-kursseja


 

MISSÄ MENNÄÄN

Luontolaulu sopii kurssin seuraksi sisätiloihin, hiljaisille luontoalueille, päivän päätteeksi kotisohvalle, takkatulen äärelle, esiintymislavan taakse... minne vain missä hiljainen, rauhoittumisen hetki on tarpeen.

Järjestämme kursseja yhteistyökumppaniemme kanssa Kirkkonummella ja tilauksesta koko Suomen alueella.


KENEN KANSSA

Ohjaaja Sanni Orasmaa on luonnosta ammentava kansainvälisesti työskentelevä jazzlaulaja, pedagogi, Green Care - ohjaaja ja motivaatiokouluttaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus äänenkäytön ja esiintymisen valmennuksesta.