Luova luonto - LUONTOLÄHTÖISEN ESIINTYMISVALMENNUKSEN kurssit

Luova Luonto-kurssit yhdistävät luonnon, musiikin ja äänenkäytön. Aiheina ovat mm. jazz-laulu, esiintyminen yleensä, luova äänenkäyttö ja improvisaatio.

Jos olet kiinnostunut laulu- ja musiikkipedagogeille tarkoitetusta luontolähtöisen esiintymisvalmennuksen ohjaajakoulutuksesta, ota yhteyttä sivun alareunan lomakkeella tai soita suoraan Sannille 044-513 8321. Johdatus Luontolauluun - päiväkoulutus järjestetään syyskuussa Espoon Träskändassa. Ensi vuonna tulossa myös muille kuin musiikkitaustaisille ohjaajille tarkoitettu Luontolaulu-ohjaajakoulutus Muurlan Luovien alojen opistolla.

 

Tulevia Luova Luonto - kursseja

Taustaa

Kouluttaja Sanni Orasmaalla on yli 20 vuoden pedagoginen ja taiteellinen kokemus äänestä, äänenkäytöstä ja improvisaatiosta. Rakkaus luontoon on tuonut mukaan ekopsykologian ja ekoterapian opinnot, joiden pohjalta luontolähtöinen esiintymisvalmennus® on kehitetty, testattu ja toteutettu yhteistyössä oppilaiden ja asiakkaiden kanssa. Tuloksena on kokonaisvaltainen valmennus joka sopii niin ammattilaisille täydennyskoulutukseksi kuin kenelle tahansa, joka haluaa hyvinvointia ja hyvää oloa luonnosta, äänenkäytöstä ja musiikista.

 

Lisätiedot

Haluaisitko lisätietoja tai varata Luova Luonto - koulutuksen omalle ryhmällesi? 
Kaikki koulutukset voidaan toteuttaa yksityisesti haluamassanne paikassa. Ota yhteyttä ja/tai pyydä tarjous!