Suosittelemme tutustumaan maksu- ja peruutusehtoihimme ennen ilmoittautumistasi kurssille, tunnille tai ennen kuin ostat tuntipaketin, etenkin jos olet uusi asiakas. Ilmoittautuessasi kurssille tai ostaessasi tuntipaketin sitoudut noudattamaan alla olevia ehtoja.

Ohjaajan sairastuessa

Pyrimme ohjaajan sairastuessa hankkimaan paikalle sijaisen. Ohjaaja voi myös halutessaan siirtää kyseisen kurssikerran yhteisesti sovituksi myöhemmäksi ajankohdaksi. Jos jokin kurssikerta joudutaan siirtämään, tieto kurssin siirtymisestä lähetetään pääasiassa sähköpostitse (edellisenä päivänä tai aiemmin) tai tekstiviestitse (samana päivänä).

Asiakkaan sairastuessa

Asiakkaan sairastumisesta tai muusta syystä johtuvia poissaoloja kurssilta emme korvaa. Jos kuitenkin joudut olemaan poissa esimerkiksi vakavan sairastumisen vuoksi kohtuuttoman suuren osan paketistasi, ota meihin yhteyttä: pyrimme reiluun ja kohtuulliseen ratkaisuun.

Kurssipaikan vahvistaminen

Sitovaksi kurssi-ilmoittautumiseksi katsotaan www-sivun kautta tehty tai siihen rinnastettava (esimerkiksi sähköpostitse tehty tai puhelimessa varattu) ilmoittautuminen, johon on tullut osallistumisvahvistus sähköpostitse. Mikäli asiakas ei käytä sähköpostia, puhelimessa tai kirjeitse annettu kurssipaikan vahvistus katsotaan sitovaksi. Tämän ilmoittautumisen vahvistuksen myötä asiakas on sitoutunut ostamaan kurssin alla kuvatuin ehdoin.

Kurssipaikan peruuttaminen

Kurssipaikan peruuttaminen tulee tehdä sähköpostitse (info@soundbynature.com) tai puhelimitse toimistoaikana vähintään kahta viikkoa (14 päivää) ennen kurssin ensimmäistä tuntia. Peruutuksesta veloitetaan 20,00 euron käsittelymaksu.

Kurssipaikan tai irtotunnin peruuttaminen 1-14 päivää ennen kurssin alkamista velvoittaa maksamaan kurssin hinnasta puolet (50%) + käsittelymaksun. Kurssin alkamispäivänä tai sen jälkeen tehty kurssipaikan peruuttaminen velvoittaa koko maksun sekä käsittelymaksun suorittamiseen.

Asiakkaan sairastuminen

Asiakkaan sairastumisesta tai muusta syystä johtuvia satunnaisia poissaoloja kursseilta emme pysty korvaamaan. Jos joudut olemaan poissa esimerkiksi vakavan sairastumisen vuoksi kohtuuttoman suuren osan kurssista, ota meihin yhteyttä, pyrimme reiluun ja kohtuulliseen ratkaisuun.

Ohjaajan sairastuminen

Ohjaajan sairastuessa pyrimme aina lähtökohtaisesti hankkimaan paikalle sijaisen. Äkillisissä sairastapauksissa emme tiedota erikseen sijaisjärjestelystä. 

Jos kurssikerta tai yksittäinen irtotunti joudutaan siirtämään kun sijaista ei löydy, tieto kurssikerran siirtymisestä lähetetään pääasiassa sähköpostitse (edellisenä päivänä tai aiemmin) tai tekstiviestitse (samana päivänä). Pidäthän huolta, että yhteystietosi meillä ovat ajan tasalla.

Kurssimuutokset

Mikäli kurssin minimiosallistujamäärä ei täyty ennen kurssin alkua, SoundByNature Oy voi siirtää kurssin alkamista, lyhentää kurssin kestoa tai peruuttaa kurssin kokonaan. Muutoksista ilmoitetaan aina asiakkaille mahdollisimman nopeasti. 

Laskutus

Laskuttajana toimii SoundByNature Oy. Laskut lähetetään sähköpostitse. Voit maksaa kurssilaskun halutessasi kahdessa erässä, eikä siitä tarvitse ilmoittaa erikseen. Puolet kurssimaksusta on suoritettava eräpäivään mennessä. Käytä samaa viitenumeroa, vaikka maksaisit laskun kahdessa erässä. Viestikenttään EI merkitä mitään. Koko summan tulee olla maksettu kurssin loppuun mennessä. Muista aina maksaa laskut yksitellen, laskun kyseistä viitenumeroa käyttäen. Laskuja ei saa yhdistää saman viitenumeron alle. Laskutukseen liittyvät tiedustelut voit lähettää suoraan osoitteeseen info@soundbynature.com

 

päivitetty 01.09.2018