SYVENNÄ JA KEHITÄ TAITOJASI

Luovan äänenkäytön koulutus on kestävän äänenkäytön ohjausta, joka opastaa sinua pitämään huolta äänestäsi, tukee äänesi ja ilmaisusi kehitystä, ylläpitää elinvoimaa ja henkistä hyvää oloa ja vastaa tämän hetken tarpeisiisi vahingoittamatta tulevaisuuden voimavarojasi.

 

“Tuntiesi jälkeen tuli sellainen olo että sai olla oma itsensä, yhdessä muiden kanssa. Ei muutoin ollut aina niin helppoa.”

 

Kun asia tuntuu sinusta merkitykselliseltä, siihen kannattaa panostaa. Asiantuntijan ohjauksella harjoitusprosessistasi tulee vuorovaikutuksellinen, sinun ei tarvitse etsiä tietoa umpimähkään, vaan voit käyttää ajan itsesi kehittämiseen ja käytännön oppimisesta nauttimiseen. Säästät aikaa ja voimia ja koet tulokset heti.

 

Tuntui kuin tavoitteena olisi ollut avata kaikki mahdolliset luukut itsestäni, jotta musiikin virta pääsisi liikkumaan niin vapaasti kuin mahdollista.

INSPIROIDU LUONNOSTA JA ÄÄNESTÄ

Saat meiltä maan asiantuntevinta ohjausta jazz-musiikissa, ilmaisussa ja improvisaatiossa, mutta voit myös keskittyä muihin tyylilajeihin valintasi mukaan. Voit käydä yhdellä tunnilla silloin tällöin tai valita edullisemman useamman tunnin tuntipaketin. Yleisimpien pankki- ja luottokorttien lisäksi meillä käyvät paikan päällä maksutapoina mm. Smartum, Tyky+, ePassi ja lasku, netistä ostettuna myös osamaksu. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Lämpimästi tervetuloa mukaan, olitpa sitten harrastaja, vanhaa harrastusta virittelevä, aloittelija kuin ammattilainenkin!

 

LUE LISÄÄ LUONTOLÄHTÖISESTÄ VALMENNUKSESTA