Vahva selkä, avara katse, revontulten leikki sydämessä.

– LUONTOLAULU.FI

Luottamusta äänenkäyttöön ja varmuutta esiintymiseen. Tämä työpaja johdattaa kehon kieleen, äänen voimavaroihin ja kehon ja äänen viestintään.

Pysähtyminen ja aistiminen on helpompaa luonnon äärellä. Läsnäolon harjoittaminen mm. lisää tyytyväisyyden tunnetta, parantaa stressinsietokykyä, vapauttaa luovuutta ja lisää keskittymiskykyä. Rentouttava, inspiroiva työpaja luonnon ja mielen yhteistyöstä herättelee aisteja ja tuo luontoa päivittäisiin vuorovaikutustilanteisiin.

Aiheet: Ääni ja keho, hengitys, luova äänenkäyttö, ilmaisu, läsnäolo, äänenhuolto, esiintymisjännitys

Kesto: 1-3h


SoundByNature Oy yhdistää luovan äänenkäytön, improvisaation ja luontokokemukset elämykselliseksi kokonaisuudeksi. Luontolähtöisessä esiintymisvalmennuksessa avataan aistit, liikutetaan kehoa ja mieltä, nautitaan, opitaan ja inspiroidutaan yhteisestä tekemisestä. Kouluttaja Sanni Orasmaa on luonnosta ammentava kansainvälisesti työskentelevä jazzlaulaja, pedagogi, Green Care – ohjaaja ja motivaatiokouluttaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus äänenkäytön ja esiintymisen valmennuksesta. Kaikki koulutuksemme ovat saatavilla suomeksi, englanniksi ja saksaksi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ryhmällesi!