Back to All Events

Luontolaulu - lauantai

  • SoundByNature Nuuksio / Sininen Huvila 68 Naruportintie Espoo, 02860 Finland (map)

Luontolaulu - lauantai Nuuksiossa

Pidämme kaikille avoimet kurssit toimitilassamme Nuuksiossa, Hotelli Nuuksion pihapiirissä olevassa Sinisessä Huvilassa. Bussi 238T kurvaa suoraan pihaan. Tervetuloa yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Tossut ja kynttilät talon puolesta.

Varaukset

Kurssi toteutuu, jos osanottajia vähintään 4. Vahvistamme kurssin viimeistään kolme päivää ennen kurssin alkua. Varatessasi pyydämme maksukortin numeron, mutta veloitamme kurssin vasta kolme päivää ennen kurssia. Eli jos kurssi ei toteudu ei korttiasi myöskään veloiteta. Jos haluat maksaa kurssin laskulla, epassilla tai tykysetelillä, tee varaus suoraan Sannille info@soundbynature.com. Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi maksua ei palauteta, mutta voit käyttää kurssimaksun muissa SoundByNaturen tulevissa tapahtumissa.

Luontolaulukursseja on tarjolla joka kuun ensimmäinen lauantai tai sopimuksesta, huom! Tammikuun kurssi sunnuntaina.Saapuminen Nuuksioon

Bussi 238T  lähtö Leppävaaran asemalta laiturista 15 klo 13:33, perillä Siikarannassa (päätepysäkki) klo 14:11. Paluu Siikarannasta klo 18, perillä Leppävaarassa klo 18:35. Lataa koko aikataulu tästä.  Hotelli Nuuksion palvelut ovat käytössäsi, voit yhdistää kurssiin lounaan tai illallisen tai vaikka jäädä saunomaan ja yöpyä hotellissa.

 

Miten varustaudun luontolaulukurssille?

Tule niinkuin olet, ole niinkuin tulet. Sään salliessa käymme myös ulkona, varaa mukaan rento, kiristämätön asu ja ulkoilukamppeet. Pieni juomapullokaan ei ole huono idea.

 

Mitä siellä tarkkaan ottaen tehdään?

Jokainen kurssi muodostuu osallistujiensa näköiseksi, mutta runko on lähtökohtaisesti sama:

Luonto äänessä

Luonto ja ääni
Hengitys, hyminä ja hyräily
Laulu

- Tauko -

Ääni luonnossa

Äänikävely metsässä sään salliessa
Tai vaihtoehtoisesti: Minun luontolauluni (sisätiloissa)

 

Täytyykö laulaa yksin?

Ei, mutta saa jos siltä tuntuu :)

 

Otanko jotain mukaan?

Mukavat vaatteet ja tukevat kengät ulkoiluun ovat tarpeen, muuten kaikki materiaali talon puolesta.

 

 
Later Event: January 7
Luontolaulu - lauantai