Back to All Events

Forest Sound Walk - Äänikävely Meikossa

  • Meikon ulkoilualue 39-45 Korsolamsvägen 02400 Finland (map)

FOREST SOUND WALK MEIKO

Luonnonsuojelualue vain 10min Kirkkonummen keskustasta.

Tervetuloa iltakävelylle Meikon upealle luonnonsuojelualueelle. Noin 90min kestävä äänikävely metsän helmassa avaa aisteja, virkistää ja rentouttaa. SoundByNature Oy on Metsähallituksen virallinen yhteistyökumppani Meikon alueella.

 
leaf.png
 

ERÄMAAN RAUHAAN

Tapaamme Meikon ulkoilualueen parkkipaikalla, jonne on n. 10min ajomatka Kirkkonummen asemalta. Navigaattorissa osoite Korsolammentie 39-45, Kirkkonummi. N. 3km reittimme polveilee kukkuloiden, kankaiden ja rantojen kautta, polku on pieni, mutta helppokulkuinen.

 

KÄVELYLLÄ

Kävelemme luonnonkaunista, rauhallista, helppokulkuista polkua.
Pysähdymme silloin tällöin, kuuntelemme ja kokeilemme ääniä maisemassa.
Hiljennymme, annamme luonnon vaikuttaa.
Löydämme yhteyden luontoon ja itseemme, tähän hetkeen, tähän paikkaan.

 
InTheWild-Elements_04 copy.png
 

VARUSTUS

Ulkoiluvaatteet ja tukevat kävelykengät. Sekä reitin alussa että lopussa on käytettävissä puu-WC. Myös tulistelupaikkoja on retkeilijöiden käytössä reitin läheisyydessä.

SÄÄVARAUS

Pienellä tihkusateella äänikävely vielä onnistuu, mutta jatkuvan kaatosateen sattuessa peruutamme retken ja palautamme osallistumismaksun. Peruuttamisesta ilmoitamme osallistujille tekstiviestillä.

VAKUUTUS

Tarkistathan, että vakuutuksesi kattaa osallistumisesi.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Varauksesi on sitova, eikä maksua palauteta. Jos syystä tai toisesta joudut peruuttamaan osallistumisesi, voit käyttää maksamasi suorituksen tulevien SoundByNature:n palveluiden yhteydessä seuraavien kuuden kuukauden aikana.