Back to All Events

Arctic Sound Retreats 2018


  • SoundByNature Inari 7161 Angelintie Inari, 99950 Finland (map)

Join us on an unforgettable adventure in the arctic Anár!

Our retreats include nature oriented performance training, individual voice and performance coaching, nature walks and quiet time. We also have visiting lecturers from the Áŋŋel (in Finnish Angeli) area who lead us to the culture and story telling tradition of the Sápmi.

Maximum amount of participants: 8

The prices include full training, full board, accommodation and transportation to and from the Ivalo airport on selected flights (2 persons in a room). Stay for a day, for few days or the whole week.

June 1-7 580€ / June 1-4 320€ / June 4-7 320€

We are happy to help you with your travel arrangements.

Click for reservations and detailed information.

For more info email info@soundbynature.com or call / WhatsApp +358-44-513 8321

Welcome to Anár!

 

--

Lämpimästi tervetuloa arktiseen Inariin rentoutumaan, palautumaan, olemaan ja inspiroitumaan! 🙂

Tilamme sijaitsee pohjoisessa Inarissa aivan Norjan tuntumassa. Saamen maa hengittää satoja ja tuhansia vuosia vanhoja perinteitä ja kulttuuria. Tarjoamme 1, 4 ja 8 päivän retriittejä, joihin sisältyy majoituksen ja täysihoidon lisäksi luontolähtöisen ääni- ja esiintymisvalmennuksen ohjausta, tutustumista pohjoiseen kulttuuriperintöön paikallisen asiantuntijan ohjauksessa ja aikaa hiljentyä luonnon äärellä.

Kenelle? Kuinka paljon tulee olla kokemusta laulamisesta? Saako aloittelija tulla mukaan? Olen laulun/äänenkäytön/esiintymisen/ohjauksen ammattilainen. Saankohan kurssista mitään irti?

Kaikentasoiset äänestä, äänenkäytöstä ja luonnosta kiinnostuneet ovat näihin retriitteihin tervetulleita – aloittelevasta kokeneempiin. Löydät sinulle sopivan väylän päästä kehollisuuden kautta lähelle omaa olemistasi ja ilmaisuasi. Ammattilaisille kurssi tarjoaa vaihtoehtoisen tavan lähestyä kokemuksellista pedagogiikkaa oman tekemisen ja olemisen kautta. Kaikille yhteistä on äänen, luonnon, rauhallisen ympäristön ja puhtaan ilman hyvää tekevä vaikutus, luonnonrauha.

Osallistujien taustasta riippuen yhteiskielenä meillä on englanti ja/tai suomi, mutta ohjaukset luonnistuvat myös saksaksi.

Kurssipäivät koostuvat kahdesta päivittäisestä ryhmävalmennuksesta, omasta ajasta, vapaavalintaisista retkistä lähiympäristöön sekä aterioista. Illalla käytössämme ovat nuotiokota ja sauna, tervetuloa tulistelemaan keskiyön auringon paisteessa. Ohjelmaa muokkaamme tarpeen ja toiveiden mukaisesti, osa työpajoista on säävarauksella maastossa.

Lisätiedot: info@soundbynature.com tai soita / WhatsApp +358-44-513 8321.

Tarkemmat tiedot ja kuvat tässä linkissä.