Back to All Events

Kehtolaulupaja äideille ja lapsille


  • Studio Sanni Orasmaa 33 Pitkäjärventie Espoo, 02730 Finland (map)

Ensimmäiset äänet, joita kohdussa kuulemme ovat äitimme äänet. Äidin laulu ja musiikin kuuntelu muokkaavat äänimaisemaamme jo ennen syntymäämme ja vastasyntynyt tunnistaakin tutut sävelet.

 

Musiikki koskettaa meitä syvempääkin syvemmältä

Kehtolaulujen arvo on mittaamaton lapsen kehitykselle. Tutkimusten mukaan laulaminen vahvistaa äidin ja lapsen suhdetta, vaikuttaa lapsen aivojen kehitykseen ja auttaa kielellisten ja hahmotusten kehittymisessä. Kehtolaulu rauhoittaa lapsen lisäksi myös äidin. Se suo laulajalleen lepohetken ja kanavan purkaa ajatuksiaan, huoliaan ja toiveitaan arjen keskellä.

 

Kehtolaulupajassa löydät oman laulusi

Tähän kehtolaulupajaan ovat tervetulleita niin odottavat äidit kuin äidit ja lapsetkin. Ensimmäisellä kerralla opimme vanhoja suomen kansan kehtolauluja, keskustelemme ja kirjoitamme, seuraavilla kerroilla kokoamme tekstit lauluiksi. Viimeisellä kerralla kuuntelemme kehtolaulut yhdessä ja halutessamme esitämme ne joko itse tai vetäjän esittämänä tutulle yleisölle.

 

Päivämäärät

Ke 19.09. klo 13-14:30

Ke 26.09. klo 13-14:30

Ke 3.10. klo 13-14:30

Ke 10.10. klo 13-14:30

 

Ilmoittautuminen

Kehtolaulupajan kurssimaksu 85€ sisältää Luontolaulun kehtolaulumateriaalin.

Vahvista paikkasi maksamalla henkilökohtainen varausmaksu 25€, loput kurssimaksusta voit maksaa paikan päällä tai laskulla. Huom! Osallistumisen peruuntuessa varausmaksua ei palauteta.

Kurssin minimiosallistujamäärä on 2 ja maksimi 6.

25.00
Quantity:
Ilmoittaudu mukaan