Back to All Events

Luontolaulu-viikonloppu Turun kesäyliopistossa


  • Turun kesäyliopisto (map)
luontolaulu_auringonkukat.jpg

Sisältö

Luontolaulukurssi kutsuu rentoutumaan ja inspiroitumaan luonnosta ja äänestä kulttuuri- ja luontoarvoiltaan ainutlaatuiseen Ruissalon ympäristöön. Luontolaulu yhdistää luonnon, äänen ja kehon hyvinvoinnin ja ilmaisun menetelmäksi, joka pitää sisällään luonnossa ja sisällä tehtäviä ääniharjoitteita (mm. hyräilyt, voimaäänet, kutsut), rentoutusharjoitteita luonnossa sekä laulua ja laulun tekoa (vrt. omat kehtolaulut). Opit hyödyntämään luovan äänenkäytön ja luonnon voimavaroja ja saat työkaluja päivittäisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

 

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille laulamisesta, ääni-ilmaisusta ja kehon hyvinvoinnista kiinnostuneille, aiempaa musiikillista taustaa ei tarvita.

 

Aikataulu

Perjantai-illan 24.8. klo 17.00-20.30 opetus pidetään Turun kesäyliopiston tiloissa (Sirkkalankatu 4).
Lauantaina 25.8. klo 10 kokoonnutaan Ruissalon kasvitieteellisen puutarhan seminaarisalissa (Ruissalon puistotie 215). Päivän aikana tehdään lyhyitä kävelyjä Ruissalon monipuolisessa luontoympäristössä (säävaraus). Kulkuyhteydet kasvitieteelliseen puutarhaan ks. tästä.

 

Kouluttajat

Laulaja, pedagogi, äänen asiantuntija Sanni Orasmaa.
Monipuolisuudestaan, tulkintavoimastaan ja improvisaatiokyvystään tunnettu laulaja, pedagogi ja valmentaja Sanni Orasmaa on tehnyt uraa Pohjoismaiden lisäksi Euroopassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Orasmaa työskentelee elokuva-, teatteri- sekä radiotuotantojen parissa ympäri Eurooppaa. Opettajana hän on toiminut kotimaisten oppilaitosten ohella mm. Brooklynin konservatorion jazzosastolla New Yorkissa. Orasmaa toimi Tampereen yliopiston teatterityön yliopistolehtorina vuosina 2014-2016. Tällä hetkellä hän toimii Münchenin Musiikkikorkeakoulun jazzlaulun lehtorina sekä omassa yrityksessään SoundByNature Oy:ssa. Orasmaa valmentaa myös Helsingin kaupunginteatterin näyttelijöitä ja tanssijoita ja toimii tuntiopettajana Sibelius Akatemiassa.

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Turun kesäyliopisto