Back to All Events

Luova Luonto: Nature in Jazz - Jazzlaulun kurssi

  • Träskändan kartanon Makasiini (map)
mikkikurssimikki.jpg

Jazzlaulun pohjana on kautta aikain ollut originaalisuus, oman äänen löytäminen ja vahvistaminen ja toisaalta yhteisen kielen löytäminen toisten muusikoiden kanssa.

Nature in Jazz - kurssilla sukelletaan improvisaation ja jazzlaulun maailmaan luovan äänenkäytön ja rytmiikan pohjalta. Tunnustelemme kehon impulsseja, opimme luottamaan sisäiseen pulssiin ja soveltamaan sitä eri tempoisiin kappaleisiin. Löydämme tyylin ja tulkinnan hyödyntämällä omia sisäisiä lähtökohtiamme ja resurssejamme. Saat työkaluja rentouttaa ja vahvistaa ilmaisuasi kuitenkaan jyräämättä muita.

Tälle kurssille ota mukaan kaksi vapaavalintaista kappaletta kahtena nuottikopiona. Mieluiten omassa, sinulle sopivassa sävellajissa. Inspiraatioksi voit vilkaista jazzstandardien listaa jazzstandards.com sivustolla.

Vahvista paikkasi maksamalla henkilökohtainen varausmaksu 25€, loput kurssisummasta voit maksaa paikan päällä kortilla tai kurssin jälkeen laskulla. Huom! Osallistumisen peruuntuessa varausmaksua ei palauteta.

Nature in Jazz - Jazzlaulun kurssi
25.00
Quantity:
Ilmoittaudu mukaan

Kurssi on osa Luova Luonto - Luontolähtöisen esiintymisvalmennuksen® koulutuskokonaisuutta. Osallistujat saavat halutessaan todistuksen osallistumisesta.