Back to All Events

Luontolaulua luonto-ohjaajille Kurjenrahkan kansallispuistossa

  • Kurjenrahkan kansallispuisto Kuhankuonontie Finland (map)

Tämä kurssi täynnä!

Oletko luontolähtöinen ohjaaja, avustaja tai kouluttaja? Kiinnostaisiko sinua ottaa luova äänenkäyttö osaksi työnkuvaasi? Tämä kurssipäivä on suunnattu juuri sinulle. Luontolaulua luonto-ohjaajille - kurssi antaa vinkkejä äänen ja kehon kanssa työskentelemiseen luonnossa ilman varsinaista laulu- tai musiikkitaustaa. Iloisella ja rennolla otteella kokemuksellisen tekemisen kautta. Ja jos innostut, voit jatkaa tältä kurssilta myös tulevaan Luontolaulu-ohjaajakoulutukseen.

Kurssipaikka: Kurkelan kokoontumistila ja luonto, Kurjenrahkan kansallispuisto

Investointi: 75€ (Verollinen hinta sis. Alv 24% 93€)


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tässä. Kurssi laskutetaan 3.5. sähköpostitse.


Ohjaaja

Sanni Orasmaa on Suomen ensimmäisiä korkeakoulutettuja Green Care - asiantuntijoita ja äänenkäytön ekspertti 20 vuoden ajalta. Opettajana hän on toiminut kotimaisten oppilaitosten ohella mm. Brooklynin konservatoriossa New Yorkissa 2001-2007 sekä Tampereen yliopiston teatterityön yliopistolehtorina 2014-2016. Tällä hetkellä Sanni toimii Münchenin Musiikkikorkeakoulun jazzlaulun lehtorina sekä omassa yrityksessään SoundByNature Oy:ssa. Hän valmentaa myös Helsingin kaupunginteatterin näyttelijöitä ja toimii tuntiopettajana Sibelius Akatemiassa. Sannin keväällä 2018 ilmestynyt kirja Luonnon aika - Rentouttavia hetkiä luonnossa on saatavilla kirjakaupoissa kautta maan ja uusi kirja Luontolaulu - Minunkin sisälläni soi on tulossa kauppoihin toukokuussa 2019. Kuuntele Sannin musiikkia täältä.


Päivä tarjosi lempeän näkökulman ohjaamiseen. Sisäistin sen, että musiikin, oman äänen ja luonnon yhdistäminen on oikeasti meidän luonnossa - sitä ei tarvitse tehdä, vaan antaa kummuta. Luontoon ei voi pyrkiä lopputulos edellä.

Earlier Event: April 23
Johdatus jazzlauluun
Later Event: May 20
Laulukurssi Pihlajasaaressa