Back to All Events

Forest Sound Walk - äänikävelyt Laaksolahdessa ja Jupperissa


  • Jupperin veneranta 55 Pitkäjärvenranta Espoo, 02730 Finland (map)

Tulin juuri koiran kanssa metsästä ja taas siellä alkoi laululattaa 😀. En ole kovasti itsekseenlaulavaa-tyyppiä. Kuitenkin kahden Sannin ohjaaman metsälaulukerran jälkeen olen tuntenut metsässä, että ääneni haluaa tulla ulos. Hyräily ja lallattelu metsässä rauhoittaa. Sen jälkeen on rentoutunut olo.
— Nora

Miten ihanasti voikaan ihminen rauhoittua ja virkistyä jo ihan lähimetsässä! Näillä kotiseutukävelyillä tavataan Jupperin venerannassa, jota surffirannaksikin kutsutaan, ja käydään kävelemässä hiljaiseen tahtiin lähimaastossa. Opit kuuntelemaan ja aistimaan ja hellimään itseäsi hiljaisilla hyräilyillä yhdessä luonnon kanssa. Rentoudut kevyiden hengittelyiden ja liikkeiden äärellä. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja elvyttäviä.

Polut ovat helppokulkuisia, mutta kapeita, varaa tukevat jalkineet ja säähän sopiva asu.

Ohjaaja Sanni Orasmaa on Suomen ensimmäisiä korkeakoulutettuja Green Care - asiantuntijoita ja äänenkäytön harjoittamisen ekspertti 20 vuoden ajalta. Sannin toukokuussa ilmestynyt kirja Luonnon aika - Rentouttavia hetkiä luonnossa on saatavilla kirjakaupoissa kautta maan.

Tulevat kävelyt: torstai 28.6. klo 19:15, torstai 5.7. klo 19:15 (Huom! Säävaraus! Rankkasateen tai kovan tuulen sattuessa ilmoitamme osallistujille peruutuksesta tekstiviestillä)

Kesto: n.45-60min

Osallistumismaksu: 12€ (maksu paikan päällä kortilla tai laskulla, myös ePassi & Smartum)

Ilmoittaudu mukaan:

Nimi *
Nimi