Back to All Events

Soiva luonto - kurssi (Espoon työväenopisto)


Soiva luonto - Hyvän olon luontokurssi Espoon työväenopistossa

Aiheet: rentoutuminen, äänenkäyttö, luonnon akustiikka, aistityöskentely luonnossa

Kurssikerrat: la 06.04.-la 27.04. klo 10:30-12

Kurssipaikka: Villa Elfvik

Ilmoittautumislinkki: https://ilmonet.fi/#!code=E182488

Jännittääkö oman äänen kuuleminen? Tuntuuko että kaipaisit vahvistusta vuorovaikutustilanteisiin? Laajempaa skaalaa ilmaisuun? Tervetuloa mukaan ihanasti erilaiselle äänenkäyttö- ja hyvinvointikurssille!

Luonto on merkittävä tekijä ihmisen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Luonnonympäristössä liikkuminen ja oleskelu vähentävät tutkitusti stressiä ja jännitystä. Ja vaikutus tehostuu, kun luonnossa tehdään yksinkertaisia harjoituksia mielen hallintaa, äänenkäyttöä ja vaikkapa esiintymistä ajatellen.

Soiva luonto  - kurssilla opimme, kuinka luonto voi auttaa meitä nauttimaan olemisen ilosta suorittamisen sijaan. Opimme katsomaan itsemme ulkopuolelle ja tarttumaan hetkeen, spontaanisuutemme ja ilmaisumme vahvistuu. Luonnon avulla uskallamme inspiroitua toimimaan myös ilman ennalta tehtyä suunnitelmaa.

Sanni Orasmaa on jazzlaulaja sekä esiintymiskouluttaja, joka on ottanut opetustyössään askeleen ulos: Hän on siirtänyt äänenkäytön ja esiintymisen koulutusta luontoon. Vaikutus on ollut voimakas — luonnonympäristö tekee harjoituksista entistä rentouttavampia. Niiden avulla saa uutta rauhallisuutta ja energiaa niin esiintymiseen kuin muuhunkin nykyelämään. 

Kurssi pidetään Villa Elfvikin pihapiirissä sijaitsevassa Uikunpesässä ja se sisältää sään salliessa osuuksia myös ulkona Laajalahden upeassa luonnossa.

Tutustu Sannin uuteen kirjaan Luonnon aika - Rentouttavia hetkiä luonnossa

Later Event: April 23
Johdatus jazzlauluun